Mari Berselawat Setiap Hari

اللهم صلى على سيدنا محمد وعلى آله واصحابه وسلم

Ya Allah,limpahkanlah rahmat ke atas Muhammad

Tuesday, March 2, 2010

Top 10

Dengan ini,saya mengumumkan 10 finalis yang berjaya ke peringkat akhir.
*drumroll*

Yati


ulasan : saya pilih gambar ni sebab ni si Yati adalah peserta pertama yang join.wakaka.dan juga saya teringin nak benda di atas.ada yang nak bagi??sebab lain?,em..xde kott..jap nak pikir.

ok.peace yati.

Adeqq


http://ceritera-chenta.blogspot.com

ulasan : sedih.kesian kat aunty ni.bila baca kisah adeqq ni,satu je yang saya mintak,moga2 saya dan adik2 serta kita semua dijauhkan daripada ujian mcm ni.dan moga kita xwat mcm ni kat mak ayah kita.ameen.


si putihpurple


http://neimaneimo.blogspot.com

ulasan : em,kirim salam kat nekmah ye si putihpurple =)
sumpah comel sangat nekmah! =p

zai kulim


http://zaikulim.blogspot.com

ulasan : suke tengok gambar baby kak Zai ni.suci je baby baru lahir kan kan?nama dia Ahmed Akif Wirdas =)

Ain


http://hatikucapteko.blogspot.com

ulasan : bila baca kisah ni,saya teringat macam2 dugaan bila nak exam ni.betul,kalau ade exam esp. exam besar2 la kan,mesti ade je masalah,ade je xkena.em,tu xpayah cite kat sini.hehe


ibu Asya

http://fasyafrina.blogspot.com

ulasan : just nak komen.kasih ibu membawa ke syurga.kasih ibu bertarung nyawa. =')


saadah


http://sayalahsaadahsaari.blogspot.com

ulasan : saya suka gmbar ni sebab orang yang kene cubit tu nmpak sangat comel dan meranaterseksasengsara


alwani


http://alwaniyusoff.blogspot.com

ulasan : bestnye makan dalam talam.nak2 makan ramai2 dengan famili kan kan?kisah disebalik gambar?gembira bertukar sedih.tabahkan hatimu


Zurina


http://aidiena.blogspot.com

ulasan : erkk..gambar paling seram.saya xboleh tengok gambar ni lame2.ntah rase lain macam kantoii penakut rupenye die nii

em,next!!

Miss Abby


http://susukocak.blogspot.com

ulasan : kelakar tengok muke cik abby yang geram.oh ye,paling kiri adalah cik abby. =)


---------------------------------

oleh itu,demikianlah 10 finalis akhir untuk peraduan cerita disebalik gambar.mereka dipilih sama ada berdasarkan cerita,gambar dan kata hati penganjur contest.pemenang akan dipilih oleh juri nanti k..sabar lah ye.juri sibuk menjahit sangat2.


p/s : agak2 sape yang menang??


9 comments:

Poyaty said...

alhamdulillah tersenarai top ten. sungguh x sangka :p. err, cite saya x best ke sbb cik juri sampai xde alasan nk bg. hahaha

thanx

cinta sang ratu... said...

wak wak,cite awk best ok..
ehem2,mane bleh komen lebih2 moment paling indah selama 8tahun.hehehe

ur almost welcome

Poyaty said...

wahahaha, awk nmpk sgt sy bodek juri. mrh contestant lain nanti. hahaha. saya tggu keputusan ni. kalah menang adat pertandingan :P

cinta sang ratu... said...

hahaha.ade sorang lagi juri tp die sibuk menjahit.pegi rasuah die.hehe..

gurau ok gurau.

bagus,terimelah dengan hati yg terbuka. =p

bellar0ssa said...

huhu ala sedih2 xtersenarai.hehe.
btw.all da best kepada semua finalist.cewah =D

LYaFRINA said...

Gud luck utk semua...

oYa said...

yu yu lyafirna..kasih ibu membawa ke syurga..betapa besar pengorban sorg ibu...adoi bertarung nyawa dalam koma..uwaaaaa aku tmpg sedih sob.sob.sob

::[si putihpurple]:: said...

aduh..baru aku tau aku pun tersenarai top 10..huhu~ lame xblogrunning.. tenkiu2 kpd mak ayah bla bla bla...

cpt2..tergedik2 nk tau sape mng nih..haha:D

✖Puaka Jelita ™✖ said...

wahahaha,, xsgka dpt msuk final...
rasa cam msuk AJL lak hahak,,,,