Mari Berselawat Setiap Hari

اللهم صلى على سيدنا محمد وعلى آله واصحابه وسلم

Ya Allah,limpahkanlah rahmat ke atas Muhammad

Thursday, April 1, 2010

Time Can Heal Most Anything

Assalamualaikum.(tak jawab dosa)


Saya tidak berjaya lagi habiskan buku ni sejak dapat pada 20 Mac 2010 lalu.
Masih mencari masa untuk tenangkan fikiran,hati untuk serap segala pengisian dalam buku ini.
Tak tahu kenapa masih belum habiskan baca sebab dah lame berada dalam genggaman.
Semenjak dua menjak ni selalu je lepas balik kerja tidur awal.
Tapi yang pasti,saya akan habiskan juga baca buku ini.mesti!



Berbeza dengan 'Aku Terima Nikahnya', dalam masa 3 hari saja saya khatam buku ni. Recommended!

Selain 2 buah buku ini,ade lagi 2 buah buku daripada TYB.
Terima kasih ye!
Jangan risau taw awak.Saya pasti akan habiskan baca.pasti! ;)
2 dah khatam.ade 2 je lagi..hehehehehe

------------

Tak tahu la kenape semalam rase macam sedih je.hmm..sekarang dah ok dah.jangan wat lagi perangai macam tu sudah la.huhuhu..cengeng betol aku ni!

Dulu time sekolah,saya ada perangai pelik.em,ni perangai time form 5..
Baiklah,perangai pelik,10 terbaik!!
(macam pakcik Tonarida la plak.sape suke tgk Hagemaru??boleh geng ngn aku)

Setiap malam Rabu atau Khamis,saya pasti akan menangis.tak tahu ape sebabnye.adeii
sungguh pelik bukan?sebenarnye ade sebab tapi xperlu la bagitau kat sini kan kan?hahaha
Yang kelakarnye,Maryam sangat memahami.die dah taw dah,kalau saya tetibe landing kat katil die sambil tutup2 muka,die dah taw dah.die mesti akan tenangkan saya.pujuk saya.ayat die macam ni,"nangis la dib,nangis la..aku paham..",.Thanks my friend!

ok,tu je perangai pelik yang saya ingat setakat ni.

yeah yeah,memang tepat tekaan anda.memang i xde idea nak update blog.bagus!keep up ur good work!

T______________T

dah dah xpayah nangis!
cengeng!!

(gambar ehsan pakcik google)

3 comments:

mengenaldiri said...

salam..

saye dah bace..
dua2 buku ni best sgt2.. =)

LYaFRINA said...

aku terima nikahnya..
sama tajuk dgn drama baru kat astro.. lakonan rozita che wan n ???.. xingat la nama laki tu.. olooo.. hero sembilu kasih tu..

*mybe drama tu adaptasi dr novel ni

alya said...

ooo..sy taw.mnggu lps khamis mlm jumaat gak kn...kembali kpd asal eh.. hehe :)