Mari Berselawat Setiap Hari

اللهم صلى على سيدنا محمد وعلى آله واصحابه وسلم

Ya Allah,limpahkanlah rahmat ke atas Muhammad

Thursday, April 29, 2010

Best Ke AdaMaya??

Sekarang ni heboh pasal cerite Adamaya kat Tv3 tu.saya tak pernah tengok pon cerita ni.almaklum la...kat umah sewa ni,xde tv..xleh la nak tengok kan..tapi tergoda jugak la bile ramai orang kate cite ni best..kat twitter camtu,kat facebook pon same.siap ad group adamaya lagi uuu..jadi,start semalam,saya pon akhirnya tengok jugak cerite ni kat website tv3.ehem ehem,tengok time keje plak tu.hehehe.keje dah siap ok,jadi,tak perlu risau..tonton sahaja sampaikan mak mertua boss lalu kat belakang pon tak sedar.(actually sedar tapi wat tak tahu)

em,best ke cerita ni?saya baru tengok sampai episod 14 dan banyak jugak la yang bercanggah sebenarnye..tak taw la pengarah tak perasan atau memang saja saja je nak duga ketajaman ingatan penonton kann.eceh.maybe ramai kot yang sedar.contoh yang kite boleh nampak ialah perbezaan umur antara Shahrom dengan Shazlin.dalam episod brape ntah katenye beza umur antara dorang adalah 12 tahun (Shahrom-28tahun,Shazlin-40tahun),tapi episod yang lain,katenya 15 tahun pastu kat episod lain plak,Shazlin tu cakap die baru nak masuk 40tahun..aik???and ade lagi scent lain sebelum sebelum ni yang saya perasan tentang percanggahannya tapi em,i dah lupe ape die :D

ok lah,sebenarnye tak kesah pon pasal semua ni asalkan cerita ni menghiburkan...kan?ramai je yang minat gila gila kat cerita ni.maybe sebab ade Lisa Surihani?tapi kenapa ek aku tak suke la bila tengok ex-husband Nana berlakon?HUHUHU..padahal sebelum ni suke je..hmmm..*abaikan

oklah,tu je pon nak cakap.haha.ntah pape kan.untuk pengetahuan,semua budak budak praktikal kat ofis ni dah takde keje.bagi mengelakkan masalah kebosanan melanda,kami pon tengok la cerita kat internet ni.so,takdelah boring sangat nak tunggu habis keje kan.sangat la selamba dan tak tahu malu.takpe,boss kami sporting kot.. =p

Esok,hari bersejarah.
tak sabarnyaa...


4 comments:

nickzdagreat said...

tgok cerita je ko nie ek,,, haha.. xsbr nak tunggu esok kan.. hahah

cinta sang ratu... said...

eleh..ko pon same!hahaha!
tu la..mmg tak saar sangat sangat sangat!!

Ery Farieha said...

haha
x pasan lak pasal umo tu
ngeeee

cinta sang ratu... said...

hehe..maybe saya tebgok secara marathon kott..sebab tu la perasan..agaknye yg tgk kat rumah tak perasan la kot sebab hari lain2 kan..hehehe