Mari Berselawat Setiap Hari

اللهم صلى على سيدنا محمد وعلى آله واصحابه وسلم

Ya Allah,limpahkanlah rahmat ke atas Muhammad

Thursday, May 21, 2009

Blogku Ilmiah...

nota:sekarang jam menunjukkan angka 8.30 pagi.

Assalamualaikum...kite mulakan membace entry ini dengan ummul kitab al-Fatihah...
eceh,mcm nak mulakan usrah je.maklum la bekas tupperware naqibah waktu sekolah dolu2...
saya mahu menjana blog saya ini dengan ilmu..

nape tetibe ni??

Al-maklumlah,bak kate adik saya,"blog ko xmenjana minda langsung,xberilmu ".ceh,baca buku la kalu nak ilmu.tp saya rase blog ni dah cukup berilmiah dah.kalu xcaye cube bace entry lepas2.siap bagi tazkirah lagi.kalu rase cm xcukup,pasni saya akan letakkan nota programming plak kat blog ni..wah,mmg ilmiah sungguh la.tp saya jamin kawan2 musti tidak akan mem'view' blog saya kerana mereka sudah muak dengan coding.saya pasti mereka akan cakap cmni,"dibah,ko ni nape?sume bende ko nak coding.taw la ko pandai programming.tp tolonglah jgn letak coding kat blog ko.marilah memblog secara menyeluruh.secara hepi dan secara bebas.jangan belenggukan hidup ko dengan coding ni sume.cukup kat fakulti je..ye,mmg bagus untuk aplikasikan coding dalan kehidupan seharian,tapi ko kene ingat,kite ade life sendiri..".sambil tepuk2 bahu saya.betape mereka anti dengan coding ni.HAHA.mati saya kalu lecturer bace.jangan bagitahu mereka ok??saya suke programming sebenarnye.sgt2 suke.tp bile xtaw nak wat ataupun xdapat output yang diidam-idamkan,pasti akan frust menonggeng.rasenye frust bencinta pun xkan tertonggeng sampai cmtu sekali.okeh.cukup cerita pasal ini.

so,kene ilmiahkan blog ini.HAHAHA....err..ilmiah ilmiah.di manakah kamu?

psssstttt...hari ini(22 mei 2009) pertabalan MB Perak.siapakah yang kena??mengharapkan keadilan masih ada di bumi Malaysia ini..

kepada Zul yang mengaku die minat politik,sila beri pendapat anda di sini

baiklah,ilmiah xsampai plak kat kepale ni..jom kite same2 tutup entry dengan Tasbih Kafarah dan Surah An-Nasr...wassalam

2 comments:

wanik said...

coding?
yang ade #include
#conio.h mende2 tu ea?

cinta sang ratu... said...

itu la die cik wanik....
bukan tu je.banyak lagi coding lain..HAHAHA...

ayyok!!