Mari Berselawat Setiap Hari

اللهم صلى على سيدنا محمد وعلى آله واصحابه وسلم

Ya Allah,limpahkanlah rahmat ke atas Muhammad

Wednesday, February 24, 2010

Apakah hadiah yang anda inginkan?sila cadangkan

Tarik nafas....hembus..fuuhh!
ok,mulakan entry ni sekarang.

firstly,thanks kawan2 blogger yg sudi join contest.anda join contest ini dengan kerelaan kan?saya tidak mempaksa anda kan?bagusss..ape yg anda harapkan bile anda join contest?actually,sy xpernah join contest dan ini first time anjurkan contest kat blog.jadi,sy tiada pengalaman memberi hadiah kepada org yg tidak dikenali.dan juga tidak tahu ape yg sesuai untuk diberikan sebagai hadiah kepada pemenang nnt.anda ade cadangan?kalau boleh jangan la mahal sgt ekk..

tolong bagi cadangan ye.tp hadiah ape,aku yg pilih. =)

oh ye,hadiah yg anda cadangkan juga akan dilihat dan dikaji,adakah sesuai diberikan kepada pemenang contest ni.yelah,yang join contest ni,ade yg remaja,ade student,ade mak orang,ade yg bekerjaya dan sebagainye..kalau ade bg cadangan,hadiah tudung ekin,tp pemenangnye lelaki,cmno tu??kalau pemenangnye perempuan ok la kan...(ok,aku dah taw nak bg ape.yess!)

eh,anda jangan salah paham plak ye...hadiah misteri tu sebenarnye dah ade dlm kepala otak ni.tp masih pikir dan pikir,"adakah sesuai aku bagi hadiah ni??"keep thinking.kawan2 semua kate ok je.tp ntah la.maybe sebab first time wat contest kan.takut orang serik dah nak join kalu sy ade wat contest lain plak lepas ni.kalau ade lah.. =p

agak susah sebenarnye nak pilih pemenangnye.semua cerite seronok2 dan wat sy tersengih2 membacenye.ade gak yang wat sy sedih dan terkedu.seram pon ade woo..disebabkan ade yg tidak berpuas hati dengan cara sy nak pilih pemenang sebelum ni,maybe sy akan mengupah cari juri yg adil,bernas,kreatif dan macam2 lagi la lalu mempaksa mereka2 bace cerite anda.mereka2 ni akan pilih siapakah pemenang contest pertama blog ini!

*tepuk tangan*

ok ok.
dah habis ucapan sbb korang dh tepuk tangan.
bye2!


7 comments:

temp. housewife said...

kalau akk, akk tak kisah sgt hadiah apa. Apa2 yg boleh diguna atau yg boleh dijadikan hiasan dlm rumah pun ok. kalau org2 perempuan sukala dpt aksessori mcm brooch dll. (wah mcmla boleh menang tulis nak hadiah tu hadiah ni. hehe)

cinta sang ratu... said...

haha..
xpe kak,mane la taw menang kan.
betul gak tu ye..thanks cadangkan..

maybe contestant akan dpt hadiah yg mereka sendiri cadangkan..insyaAllah..
kalu murah rezeki sy la ye..hehehe

Asya said...

salam.. nk bg pndpt jugak...

kalo FRAME GAMBAR pun ok..
sesuai utk semua bangsa... peringkat n jantina....
blh la pemenang2 tu letakkn memory trindah dlm frame tu...
Jd bila tgk j frame tu... ingt la kat CINTA SANG RATU ni...

hehehehhehee....
just share pndpt jer...

Bayu Kenangan said...

Kalau nak buat contest hadiahnya kalau boleh berkaitan dengan contest yang kite buat. contohnya kalau nak buat contest pasal baby hadianya toy/baju... mahal atau murah tak penting yang penting kita ikhlas nak bagi...

Nida said...

Salam Adibah..

Hmmm... apakata kain pasang, sentimental value pun ada, yg murah2 jer pun ok... Boleh cari yg bersesuaian mengikut jantina..

p/s: malu pulak menyampuk... harap2 ada rezeki...aminnnn

SHiKiN said...

terpulang pd cik adibah yek...
kalo bleh, kamera DSLR....
acah jer...=p
hiasan kereta pon bleh...
tudung pon okey....
bagi mende yang comel2 pon pe....

Bayu Kenangan said...

Okeylah.. apa kate saya beri cadangan diari comel.... sesuai tak?