Mari Berselawat Setiap Hari

اللهم صلى على سيدنا محمد وعلى آله واصحابه وسلم

Ya Allah,limpahkanlah rahmat ke atas Muhammad

Monday, August 31, 2009

Seharian di lab


ok..hepi merdeka day!!
Malaysiaku tercinta..selamat hari merdeka.
walaupon engkau sudah merdeka,aku masih x merdeka lagi.
semalam sambut merdeka dalam gelap sebab UTM black out.
sebbaik kejap je kalu lame adoiii la..panasnye..i xtahan ok panas2 ni
.*gedik*

sebenarnye hari ni dalam sejarah aaaaaaaaaaaaaa...
hari ni dalam sejarah,buat pertame kalinye aku duduk kat lab..
bukan sejam bukan 2 jam tapi sehari suntuk!!!
sangat la rajinnye kan??HAHA
saya mmg rajin.terime kaseh.

mata i dah ngantuk..kelayuan...
hari ni tdo la depan pc..itu pon kalu keje dah siap..
malangnye....ye tuan2 dan puan2.
malangnye keje ku masih tidak siap lagi...
macam mane nak siap?kalu kejap2 bukak facebook,pastu bace blog org..
pastu denga lagu..pas denga lagu main game kat fb plak.adooiiii la.
ni ha siap bleh update blog lagi ape hal??HEHE...

ini semua buat kawan2..
*ceh,mcm la korang heran sgt
HAHA...
ok,i nak sidai muka ngntok i..




ni time pagi.
masih bersemangat nak wat keje!!


malam menjelma...
ngantok dah ni.tp perlu kuatkan semangat!!


cube memahami ape yang tersurat di sebalik paper work itu..


ni muke paham ke confuse??
pelik ak...hmmm..

ok dah abeh dah...sambung PSM bab 2!

zzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzz

aik??? ;P

oh ye,lupe nak bagitau.first time tdo kat lab.xtakot pon sebab ramai.
mcm ade kenduri ok kat cni.

2 comments:

sHaRk~kEyRa said...

gambar no empat memang terpaling poyo la weh.stylo btul ko amek gmba kt lab.haha~

cinta sang ratu... said...

ak mmg semulajadi stylo.
haha :P