Mari Berselawat Setiap Hari

اللهم صلى على سيدنا محمد وعلى آله واصحابه وسلم

Ya Allah,limpahkanlah rahmat ke atas Muhammad

Thursday, July 30, 2009

Projek Sakaratul Maut(PSM)

takut x baca tajuk di atas??kalau ye sila mengucap sekarang jugak......
ok dah.anda sudah mengingatkan diri anda tentang kematian.dan telah memperbaharui syahadah anda.Alhamdulillah.sebenarnya tajuk di atas tiada kaitan dengan ape yang akan dicoretkan di sini.tiada pertumpahan darah ataupon akan kehilangan org yg tersayang ataupon sakit misteri ke ape semua.ape ntah aku merepek ni.

PSM...PSM...saya dah ade penyelia.beliau sebaya dengan ayah saya.sempoi,rileks,dari jauh sy sudah taw ini bau beliau.HEHE.beliau selalu suruh saya drop kalau xboleh nak buat PSM ngn die.setiap kali jumpe soh drop.asyik2 drop.kang aku drop betul-betul baru padan dengan muka aku.T___T ..

Tajuk PSM saya susah wooo...perlu mengadakan jalinan kerjasama antara Jabatan Graphics Multimedia(FSKSM) dengan Jabatan Remote Sensing(FKSG).pheeeww!!oleh itu,saya ade 2 penyelia.ambik kau!!Penyelia utama ialah PM Sarudin Kari dari jabatan grafik dan penyelia bersama ialah PM Dr.Ibrahim Busu dari jabatan remote sensing.pastu nanti dalam bulan 9 tetibe ade 3 penyelia.sebabnye penyelia utama akan berangkat ke Saudi Arabia..Dr Ghazali Sulong plak ganti.apehal la bnyk sgt penyelia aku ni??susah sgt ke nak selia aku??HUHU...ambik kau sekali lagi!


ini serius...!!
(sila nyanyi lagu wonderpet)
tajuk PSM saya ialah...Simulasi dan Sintesis Imej berdasarkan Kamera Maya.masih lagi mencari paper work yang berkaitan dengan Virtual Camera dan Image Synthesis.ape yang saya taw setakat ni,saya perlu process data dan kene visualize data atmosfera kat Malaysia ni.kene wat simulasi pastu sintesis kan imej tu.risaunye...harap2 ok je.nak lari dari Image Processing sebenarnye..sekali,ambik kau!!(dah berape kali ambik kau??)xboleh lari.hadapilah kenyataan...
hidup memang memeritkan dan memenatkan.sebab itulah hidup ini diciptakan..
-Imam Syafie

3 comments:

cikwani said...

slamat menyiapkan tesis anda

cinta sang ratu... said...

oh..terima kasih...

NoRT said...

moga dpermudahkan urusan