Mari Berselawat Setiap Hari

اللهم صلى على سيدنا محمد وعلى آله واصحابه وسلم

Ya Allah,limpahkanlah rahmat ke atas Muhammad

Saturday, July 11, 2009

Berkelah kat Chamang


Hutan Lipur Chamang ialah sebuah hutan yang terdapat air terjun di dalamnye.aik??betullah kan..Chamang ialah name tempat yang diberi oleh penduduk kampung.HAHA.saya main taip je ni.lantak la ye...
mungkin benar dan mungkin salah.agak2 sape yang bagi name Chamang tu?
%^*@%#^(&)(*#^&#$%%%

ok ok jangan la marah.Tercetusnye idea untuk pegi berkelah ini ialah dari Azza.xtaw cmne die dapat idea ni.HAHA
beliau telah meng'text'kan sms kepadaku menjemput datang ke majlis perkelahan itu.
saya dengan sukacitanye meng'confirm'kan kepergianku ke sana bersama-sama dengan Izad,Farhan,Hafiz dan Maryam dengan menaiki Innova milik ayah Hafiz.
bukan die punye pon.motif??tiada.HEHE
peace encik Hafiz..

Dipendekkan cerite,kitorang pon sampai la kat sane..mende pertame yang kami buat ialah:


Cari tapak untuk lepak+makan+mandi
lame jugak la round2 kat situ..last2 jumpe la tempatnye..
strategik!!
kuarkan segala perkakas untuk membina pondok.
gergaji,tukul,paku,kayu,gam,gunting,kertas dan lain-lain..
arkitek kami iaitu Azza n da geng serius di tapak projek.
masing2 dengan tugas masing2.
eh,jap jap yeke ni dibah??

korang percaye ke??
kalau pegi bekelah kene wat cmni sumpah aku xpegi!!
bentang tikar jelah..HEHE

mende kedua yang kami semua buat ialah memasukkan makanan ke dalam mulut dan terus menuju ke perut...


Hero Malaya tengah khusyuk dan tawadu' makan xhengat dunia..


Mende ketiga yang kami buat ialah memasukkan diri ke dalam air..deras jugak airnye.

Aksi-aksi yang mendebarkan..HAHA.poyo je.



dari kiri:Maryam,me


Dah puas menjadi badak berendam selame lebih kurang 2jam.kami pun balik...sebelum balik tangkap gambo ramai2 dulu..

SEMUA!!


Kami Wanita punya hati nurani yang xdapat dibohongi..

Itulah die sedikit sebanyak cerite perkelahan saya dan rakan2 sekolah dolu2.thanks kawan2 kerana telah mewarnai hidup ini.tanpa kalian,hidup aku xbermakna,xceria.aku happy sangat2 dapat kenal dengan korang.Korang sume(Maryam,Hafiz,Izad,Farhan dan Azza) memang best! kawan2 sejak dulu lagi dan xpernah lost contact pon ngn dorang.Harap2 akan terus bersama sampai hujung nyawa..
Buat semua rakan-rakanku..terima kasih aku ucapkan..

FRIENDS FOREVER......with love.

1 comment:

Farah Nadia said...

huhu eh ada azza lah..

http://azzaazman.blogspot.com