Mari Berselawat Setiap Hari

اللهم صلى على سيدنا محمد وعلى آله واصحابه وسلم

Ya Allah,limpahkanlah rahmat ke atas Muhammad

Monday, January 18, 2010

Cheese yg sedap + muak

semalam si farahainee bg url blog sape ntah kat aku..tp pg td bru berkesempatan untuk bukak blog tu..rupe2nye blog pasal diet..cara2 nak kuruskan badan..bile masuk blog tu,terkejot gak tgk ownernye yg besar betol2 la tp skang ni dah kecik..die diet gune cara Atkins diet..sila rujuk di sini

so,pg td dengan penuh semanagtnye nak ikot cara Atkins diet ni.mmg confirm ar xnak amek karbohidrat.mmg nak start hari ni tp apekan daya...........hari ni plak abg yg jual lauk kat depan umah ni xmenjual..aisehh..terpaksa la cr mknan lain..tp xtaw nak mkn ape time berbuke pose nnt dan akhirnye kami pon beli cheese dan roti..hehehe...maka,terhasil la sebuah menu yang ummmphh!!mantap!

roti telur ber cheese+ sardin..

mmg sedap wei..hingga menjilat jari..hancuss diet aku..belum ape2 lg dah hancuss lebusss....xpe2,xpe adibah..esok masih ade..insyaAllah..em,esok nak mkn ape ye?hehehe...yg pasti bukan cheese la sbb muak seyh...nak termuntah mkn padahal 2keping je pon...kalu cheese cake xpe lah jugok! =)

p/s: sedap bang?? sedappp...........

1 comment:

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila
klik disini.

Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.