Mari Berselawat Setiap Hari

اللهم صلى على سيدنا محمد وعلى آله واصحابه وسلم

Ya Allah,limpahkanlah rahmat ke atas Muhammad

Sunday, January 24, 2010

Bile xde keje,carilah keje walaopon mcm malas

hai hai haiiiii...

wah cerianye i pg ni..unggas berterbangan,air mengalir tenang..
sejuk mata memandang damai mempesona..padi melambai-lambai~~
ok ok ni lagu nora yang ke kiri lah ahai ke kanan lah ahaii tu..baik baik.

nape ni?nape ni?
i said,"xde pape".

heh~~gigit baru taw.
gigit la kalau berani.. =p

ok ok.
ini cerite semalam.(24 januari 2010)

Lecturer ku dari johor dtg ke KL sbb ade kelas kat UTM KL.
jadi,disebabkan die rindu kat anak die ni(eceh),die pon nak jumpe n blanje kitorang makan..yibbaaaa!!
oh ye,die ni apak aku.mcm ayah angkat la lebih kurang~~wakaka
suke sgt blanje kami pelajar2nye..mcm kaya gile!
tp aku percaya,disebabkan kemurahan die tu la,Allah limpahkan lagi rezeki untuk die..Alhamdulillah.
thanks apak sebab selalu sgt2 blanje kitorang.
sebenarnye kitorang malu sgt2..segan.btol ni xtipu taw apak.tp kang kalu kitorang xpegi,nnt apak marah plak.
kitorang takot bile apak marah2 ni..hehe
bile memikirkan apak sunyi kat GMM,kitorang pon turun la the mines,khas untuk jumpe apak(cewah)

p/s:apak,jg s***h baik2 k.hahaha

ok sambung balik.

semalam sampai lambat kat The Mines sbb biase la student~~ mane ade kete.ok ok aku ni lesen pon xde T____T
ampai2 je terus apak tanye ak nak makan ape?ecececeh..nak belanja sbb besday aku la tu.haha
xpe apak,kitorang ikot je.kan apak yg nak belanje..hehe.selambe je ak jawab.
last2 apak decide nak belanje mkn Nando's..yeeeaaaayyy!!!

actually,first time mkn Nando's =p
nak order ape ni?ape ni?


ok,aku mkn bende ni.
gambar ehsan dr pakcik google


sesudah makan perlu lah ucapkan Alhamdulillah dan terime kasih apak. =)


abes cerite smalam.snanye ade lg tp malas nak taip.hehe


cerite hari ini.(25 januari 2010)

Macam biasalah dah kate budak praktikal kan.budak praktikal kan mcm keje jugak kan.so,bile keje,makan gaji ngn orang ni,kene la keje dan makan gaji betol2 kan.
tp masalahnye kan sekarang ni keje aku dah siap dah kan.supervisor aku kan xbagi2 lagi keje kat aku kan.
so,bile xde keje kan kite kene la cari keje kan.maka,terhasillah entry ntah ape2 ni kan.baik baik.korang paham kan ape yang aku cube sampaikan ni kan????


sekian,entry tanpa paedah dan jaminan harga terendah dari aku.(macam courts plak)
terime kaseyyyy!!


p/s/s : thanks kepada yang sudi masuk contest kat blog aku yang xseberapa ni.thanks sgt2!setakat ni dah ade 2contestant.best sgt2 bace cerite korang.harap dapat bace byk lg cerite2 dr blogger lain.come2 join da contest!!

2 comments:

✖sLap mE pLz!™✖ said...

errk,,,
aku slalu ilang focus bla bc entry pjg2 neh huhu,,
da pxhm da,,

✖sLap mE pLz!™✖ said...

da join contest da,,, hee