Mari Berselawat Setiap Hari

اللهم صلى على سيدنا محمد وعلى آله واصحابه وسلم

Ya Allah,limpahkanlah rahmat ke atas Muhammad

Thursday, February 12, 2009

Jom tengok Geng!!


fuh~~
minggu yang memenatkan..semalam ade 2 presentation yang dah di bentangkan n alhamdulillah semuanye berjalan dengan lancar.. naseb baik en.Shafry tak tanye pape..so,maknenye berjaye la presentation aku..huahua..

one more thing yang aku excited sgt2 ialah naaaaakkkk sgt2 tgk 2 budak kecik yang x tumbuh2 rambutnye...sape??
hehe...
les' copaque mmg hebat..
bangga aku menjadi warga grafik..
animasi ni dapat feed back yang bagus skali..
khai kate rendering sgt cantik..
wah,bukan senang sebenarnye nak bikin ini barang..
hanya org2 yang berada dalam bidang ni saje yang taw betapa seksanye nak wat sesuatu animasi yang menrik..3D tu..
tabik.. tabik..

ape2 pon,jom serbu panggung..
jgn lupakan karya org sendiri..
malaysia boleh!

hehe....


2 comments: