Mari Berselawat Setiap Hari

اللهم صلى على سيدنا محمد وعلى آله واصحابه وسلم

Ya Allah,limpahkanlah rahmat ke atas Muhammad

Wednesday, May 10, 2017

Jom Ber MAMADIL!

Rutin harianku lepas subuh je terus capai sepeket women love..koyak dan tuang atas lidah..nyumm sedapnya rasa orange masam manis. Lepas settle anak-anak solehah mandi, minum susu rizqi pulak sambil teman anak-anak makan. Yang tak tahan tu, berebut susu dengan anak sekali...mana cukup buat untuk ummi je..buat la segelas untuk anak solehah ummi ni. Suka sungguh la dia dapat susu rizqi coklat...Alhamdulillah selesai sarapan dah boleh mulakan hari dengan penuh tenaga sampai lunch...perut kenyang je minum susu ni. 

 serbuk ajaib...nyum2 sedap!
cantik, sihat, suami sayang ;)

 susu kambing terbaik!

Women love ni ummi suka sangat sebab bukan je bagi tenaga..tapi merawat dalaman dan luaran kita..buat wajah lebih berseri, kulit cantik tak kusam..dan jeng jeng jeng...kalau nak tahu kena cuba sendiri la ye.. supplement lengkap all in one! Jimat dah tu tak perlu banyak banyak supplement..
P/s: makan supplement kena minum air banyak ye. At least 3liter. Supaya buah pinggang tak terbeban nak proses apa-apa je benda yang masuk dalam tubuh badan kita dan tindak balas supplement lebih cepat. Keep hydrated ya!



ikhlas, 
Agent Sah Mamadil (no ID : M300409)
Wassap 0193046114 ( Adibah)
FREE POSTAGE seluruh Malaysia.
COD Gombak, Batu Caves, Selayang, KL, Bangi, Kajang, Batu Muda, Sentul.
 

No comments: