Mari Berselawat Setiap Hari

اللهم صلى على سيدنا محمد وعلى آله واصحابه وسلم

Ya Allah,limpahkanlah rahmat ke atas Muhammad

Sunday, February 7, 2010

Ladies Day..Yeayy!!

wah,masih terase kesegaran air terjun kat jeram toi
seronok sgt2..ladies day la katekan..pompuan je..laki bleh blah!hehe
len kali bleh la pegi lg..insyaAllah..tp diulang sekali lagi..pompuan sje..laki bleh blah!!hehehe

actually,xrancang pon bende ni..ingtkan nak pegi PD tp disebabkan cuaca yg panas terik skang ni + masing2 takot itam,makanya,kite pg piknik kat jeram je la k..lagi bestt!!hehe
pertame kali pg jeram toi ni walaupun sejak kecik lagi lalu tempat ni ulang-alik balik kampung ayah.bile lalu je,hanya mampu tgk..xde pon singgah2.selalunye kami pg jeram gading.lagi best kot! =p

ok,mari tgk gamba basah k!(haha..dah ditapis oleh lembaga hasil.viewers,jgn terlalu berharap.TQ)



dari kiri cepat lari,wani,nadia,alia,effa,ekin,farahainee,ida,zaidah,sakinah,aku,shak)
ni lah budak2 excited nak main air. =p


yg tengah tu,(wani) budak lapar.sampai2 je tanye shak,bleh mkn x?jom ar makan dulu..
heh,badan je kecik.eh,tapikan wani,skang ko dh tembam sket ar..tahniah2!

hepi nye gmba atas ni kan?tu lakonan je tu..
wani soh aku pandang muke die,tp aku wat bodo je..hehe
last2,ak tergelak n pandang la muke die time alia snap gamba tu..maka,terhasil la gamba yg marvellous!ummppphh!!
marvellous ok gmba ni..zaidah kat blakang tu senyum je..hehe




haa..ni la meja makan kami.kreatif x?kreatif x?
ni namenye sambil mandi makan nasik.
peribahasa sambil menyelam minum air xsesuai untuk entry ni. =)

oh ye,thanks k shak sebab sediakan makanan untuk kami.
nasi putih+sambal ikan bilis+telur masak kicap+tempoyak.
mmg mantap.

to wani,thanks jugak sbb bertungkus-lumus bersusah payah goreng meehoon untuk kami..
oh ye,ayam bbq hanya indah khabar dr rupe.malahan,rupe pon xnmpak kan wani?
yelah,bak kate ko,adibah xsupport langsung!ceh.


ok ok,ni gamba basah yg xberape basah..masih terkawal lg.
lihat lah gaya alia tido dlm air.mmg hebat.


phewit2,nak ngorat bleh?sesiape yg mahu berkenalan dengan gadis manis di atas,boleh la berhubung terus dgn aku..TQ
she's single and available (maybe)
just hantarkan emel ke adibahmad88@gmail.com dan jgn lupe subject name : zaidah =p

oh,yg ni xavailable ok.die ni setia jgn harap nak ngorat sure xdapat.
btol xwani?hehe..eh,ak pon setia gak(tetibe nak menyelit gak..hehe)
akhirnye jumpe gak ko kan wani?ko bile nk dtg umah ni?ayam masak merah mak aku menanti wei..hehe


ni time balik..
sume dh puas main air..dah ngntok dh..balik tido kat umah shak jap,pastu gerak balik KL.

baiklah,itu sje laporan sy bersame kawan2 di jeram toi.
kite kembali ke blog masing2.
sekian,terime kaseh.

p/s : shak n wani,kene bayar x?xpayah kan?hehe..thanks =p

3 comments:

cik EPAL said...

bestnya mandi manda :)

cinta sang ratu... said...

best best!!hehehehe..hai cik epal..xsangka u smpai blog ni..hehe

Alwanieyusoff said...

bestnye..
huhuhu..
nti kau ek dibah...